2013/9.-Éld az életet

Éld az életet!

Éld az életed!

 

"Teljes mértékben felelősek vagyunk mindazért, ami történt és történik velünk. Minden egyes gondolatunk a jövőnket alakítja. A hatalom lényege a most-ban rejlik.

 Mindenki önutálattól és bűntudattól szenved. A legtöbb ember úgy véli, nem elég tehetséges. Ez azonban csak egy gondolat és a gondolatok változtathatók.

A neheztelés, a rosszallás, a bűntudat a legkártékonyabb beidegződések. A sérelmekről való lemondás még a rákot is meggyógyíthatja. Ha igazán szeretjük önmagunkat, életünkben minden sikerülni fog. Le kell mondanunk a múltbeli sérelmekről, és meg kell bocsátanunk mindenkinek. Késznek kell lennünk arra, hogy megtanuljuk szeretni önmagunkat. Önbecsülés és önbizalom a nyitja minden pozitív változásnak.

Mi magunk hozzuk létre testünkben az össze úgynevezett "betegséget"."

 

Köszönöm, kedves Olvasóm, hogy kitartóan várta a következő Hírlevelet. Bizony nagyon régen jelentkeztem már. Eltelt egy csodaszép nyár, és beköszöntött egy napsugaras, ámde szeles, szeszélyes ősz.  

Hírlevelem Louise L. Hay: Éld az életed című jól ismert könyvéből vett idézettel kezdtem. Ezzel az idézettel, melyről Hay azt állítja, hogy filózófiájának alapgondolata, teljes egészében egészében azonosulni tudok. Mondhatnám, hogy az általam alkalmazott kineziológiai módszer egy az egyben ezt a célt szolgálja, és azt segíti elő, hogy az ember megtanulja szeretni, becsülni önmagát, felfedezni hibáit, azt, hogy miben szükséges változtatnia, ahhoz, hogy jobbá tegye az életét, beindítsa az öngyógyító folyamatokat. Voltaképpen minden természetgyógyászati módszer erre szolgál.

E rövid Hírlevelem azzal zárom, hogy szépséges őszt kívánjak Önnek, erőt a újrakezdéshez vagy folytatáshoz, és ígérem, hogy kevesebb időt kell majd várni a következő olvasnivalóra.

 

                      Üdvözlettel:

                                       Darvas Orsolya