2016.december

Akasztás

 

Előrebocsátom, hogy hírlevelemben maradok finom, gyengéd és távol tartom magam az erőszaktól és egyéb ijesztő dolgoktól, még akkor is, ha a cím mást sejtet. Szándékos.

Akasztják a hóhért. Erre utal.

2 nappal ezelőtt ugyanis odaálltam a tükör elé és szerelmet vallottam magamnak. Igen, kedves Olvasóm, így volt, szó szerint. És jelentem elmém ép, és ez egy átlagos hétköznap történt.:)

Talán Ön is olvasta azt a hírlevelem, amiben megemlítem azt a gyakorlatot, hogy először ruhástul, majd anyaszült meztelenül álljunk a tükör elé, és dicsérjük magunkat, vegyük sorra, és mondjuk ki hangosan, hogy mit szeretünk magunkon. A gyakorlat nagyon hatékony önbizalom erősítésére, és sokszor javaslom azoknak, akik felkeresnek.

Ott a tükör előtt én voltam Darvas Orsolya a nő, és én voltam Darvas Orsolya, a kineziológus (kineziológusként pedig férfi.:)). Két identitás ugyanabban a bőrben. (Nemrégen egy tanfolyamon hallottam a következő mondatot: „Mindenkinek a fejében legalább ketten vannak.” Ilyen egyszerű, látja?)

Nagyon érdekes és szép élmény volt. Próbálja ki bátran! Legyen saját maga kineziológusa! Ha azért van rá szüksége, hogy gyógyuljon a teste/lelke, azért; ha csak egy kis erősödésre vágyik az év végi hajrában, akkor azért. Teljesen mindegy miért dönt úgy, hogy tesz egy kísérletet. Egy a fontos, SZÍVBŐL csinálja. Különleges élményt kívánok Önnek!

Ha még nem biztos magában, talán ez az idézet ad egy kis lökést:

„Amikor elcsendesedsz és magadba nézel, akkor megtapasztalod, hogy az igazság mindig elérhető, és válaszra kész.” (Lao-ce)

 

Sok szeretettel kívánok Önnek boldog Karácsonyt, békét Önmagával, békességet a környezetével, szeretetet!

Üdvözlöm.

 

                        Darvas Orsolya