Ha siet

Darvas Orsolya     Üdvözlöm Önt kedves Olvasóm! 

 

1973-ban születtem.

A gyerekkorom – hála szüleimnek – szinte gondtalanul telt. Csak a tanulásra koncentrálhattam, ami nem volt számomra megerőltető.

Később angol-francia szakos tanári diplomát szereztem, de lelkesedés/türelem híján gyerekeket nem sokat tanítottam.

1996-1999 Szegeden dolgoztam egy francia felsővezető asszisztenseként, majd Budapestre költöztem, ahol 2003-ig hasonló munkakörökben, de különböző nemű, nációjú, szintű felsővezetők munkáját segítettem (amerikai, német, magyar); ugyanannál a multinál.

2004. januárjában megszületett az első gyermekem. A kisfiamat két kislány követte.

2008-ban kórházba kerültem. Ekkor döbbentem rá, hogy mások kiszolgálása közben, magamat háttérbe helyeztem, és ebben az állandó megfelelési kényszerben nem nőttem fel. Egy ábrándokkal teli gyerek maradtam.

Hálátlan és kellemetlen érzés szembesülni ezekkel az érzelmekkel, tudva azt, hogy az időt nem lehet visszaforgatni, az élet megy tovább.

E depressziónak köszönhetően kerestem fel egy kineziológust. Az oldások olyan átütő eredményt hoztak, hogy hamar elhatároztam, én is ezt szeretném csinálni.

Hogy milyen eredmények? Pl. visszatért az életkedvem, tele lettem energiával, újra mosolyogtam, voltak céljaim, és nőni kezdett az önbizalmam. Hittem magamban, és tudtam, hogy képes vagyok megteremteni a számomra élvezetes munkát, környezetet.

Mára már vége a depressziónak, ám nem ejt kétségbe, ha néha borús napjaim vannak. Tudom, hogy képes vagyok a problémáimat megoldani, és a lelkesedésem is visszanyerni.

 

Köszönöm, hogy Ön is elolvasta bemutatkozásom, és bízom benne, hogy felkeltettem érdeklődését, és Ön is szívesen kipróbálja az általam alkalmazott módszert.

Hívjon 06/30-574-3605, vagy írjon orsi.darvas@gmail.com, szeretettel várom jelentkezését, és minden tudásommal azon leszek, hogy segítsek Önnek is céljai elérésében.